Seurakilpailulisenssi

Seurakilpailuissa (kutsut ja ilmoittautuminen) on käytössämme KIPA. Voidaksesi ilmoittautua kilpailuihin KIPAn kautta, tarvitset seurakilpailulisenssin = E-kilpailulupa.

Lisenssin tilaaminen ei onnistu ilman, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi OMAN SEURASI jäsensihteerille! (MänRa:n jäsensihteerin osoite on: sihteeri(at)mantsalanratsastajat.com)

Mikäli hetusi on tallennettu jäsenrekisteriin, pystyt kirjautumaan sisään täyttämällä sähköisen lomakkeen kentät. Mikäli hetu puuttuu, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

E-kilpailulupa on valmis, kun pääset lisenssinostolomakkeen viimeiselle välilehdelle.

Mikäli tietosi eivät päivity Kipaan muutaman päivän sisällä, ota yhteys oman alueesi alueassistenttiin.

HUOM! Verkko-osto lähettää sinulle sähköpostissa salasanan, joka ei ole sama kuin se, millä kirjaudut kipaan. Ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa kipaan käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasanasi on sukunimesi neljä ensimmäistä kirjainta.

KIPAn kautta kisoihin ilmoittautuminen edellyttää, että myös hevonen löytyy KIPAsta (vuosimaksua ei tarvitse maksaa). Suomenhevoset ja lämminveriset, joilla ei ole kisattu ratsukisoissa alue/kansallisella tasolla, mutta on kuitenkin rekisteröity Suomen Hippokseen, aktivoidaan KIPAan omistajan/ratsastajan pyynnöstä laittamalla viesti osoitteeseen minttu.kuusisto(at)ratsastus.fi.

Täältä löytyy linkki kilpailulupien hankkimiseen: http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/prime101.aspx

Aluelupa

Alueluvasta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä sähköpostitse Maarit Kaukua-Vertaseen (pj(at)mantsalanratsastajat.com). Muista ilmoittaa myös kilpailutulokset!

Aluelupavaatimukset