Milja Pirhoselle kauden ensimmäinen voitto

Milja Pirhonen jatkaa hienoa työtä Kiahan Rubin hevosellaan esteratsastuksen puolella. Ratsukko kisasi kauden kolmansissa kisoissaan 19.7.2020 Stable Novassa napaten voiton 80 cm luokassa (1/44). 90 cm luokassa ratsukko jatkoi hyvää suoritusta sijoittuen kolmannelle tilalle (3/72).

- Railin kanssa on treeneissä löytynyt hyvä yhteistyö ja se alkaa tuottamaan tulosta myös kisoissa. Hevonen tuntui kisapäivänä jo verryttelyssä erittäin hyvälle. 80 cm radalla tavoitteenani oli ratsastaa aikaa ja siinä onnistuttiin Railin kanssa. Luokan 90 cm radalla halusin tehdä siistin ja puhtaan suorituksen enkä niinkään ratsastaa aikaa, mutta kun perusradan jälkeen Railin kanssa tekeminen tuntui tosi helpolta, lisäsin vähän vauhtia ja sillä päästiin kolmannelle sijalle. Olen tosi tyytyväinen molempiin ratoihin, kertoo Milja.

Ratsukko kisaa seuraavan kerran Stall Solbackassa 30.7.2020 ja muutamia kisoja on jo mietitty elokuulle. Ratsukon tavoitteena on päästä hyppäämään vielä kesäkauden aikana ensimmäinen 100 cm rata.

Teksti: Päivi Pirhonen

MIljan ja Railin hyvä yhteistyö tuotti ratsukolle sen ensimmäisen voittotuloksen 80 cm luokassa.