MänRan maneesiremontin varainkeruukampanjat

MänRa on kunnostanut omistamaansa maneesia viime vuosien aikana kahdesti mittavilla toimenpiteillä. Vuonna 2019 maneesin pohja uudistettiin kokonaan ja tänä vuonna eteen tuli kattopressun uusiminen ennen talven tuloa.

Seuran tulot koostuvat jäsenmaksuista, vuokratuloista sekä kilpailujen järjestämisestä, joten isoimmat korjaushankkeet on rahoitettava enimmäkseen lainarahalla. Kulujen kattamiseksi käynnistää MänRa erilaisia varainkeruukampanjoita.

Tukesi on meille erittäin tärkeää, olitpa sitten yksityishenkilö, yritys tai muu taho. Kiitämme jo etukäteen kaikesta avusta ja osallistumisesta.

TueTiimiä.fi -kampanja -voimassa 31.12.2022 saakka

Maneesiremontin varainkeruun yhtenä osana MänRa on käynnistänyt TueTiimiä.fi -kampanjan. Kyseessä on verkkokauppa, josta voi tilata paljon erilaisia tuotteita helposti suoraan kotiin ja samalla antaa tukensa tähän tärkeään hankkeeseen.

Suomen suurin varainhankinnan tuotevalikoima koostuu sadoista vastuullisten kotimaisten HYVÄN TEKIJÄ -YRITYSTEN® tuotteista. Jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä!

Nyt on oiva tilaisuus tilata joulu-, syntymäpäivä- ja tupaantuliaislahjat, pikkujouluviemiset ja vaikka mitä valmiiksi kaappiin odottamaan saajaansa. Lahjakortti on aina sopiva vaihtoehto, jos muutoin ei sopivaa löydy. Täydennä kotisi pesuainevarastot tai jokohan keittiösi kaipaisi uudet Jokipiin pellavan keittiöpyyhkeet? Yli 500 tuotteen joukosta löytyy kaikkea arkeen ja juhlaan.

Ajankohtaiset tuotteet tähän pimeään vuodenaikaan ovat heijastavat! Varmista, että sekä sinun että läheistesi liikkuminen ulkona pimeässä on turvallista. Valikoima on laaja aina pipoista ja hansikkaista lähtien.

• Satojen tukituotteiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!
• Edulliset toimituskulut, runsaasti myös ilmaisen toimituksen tuotteita.
• Nopea toimitus suoraan tukijoille 1-3 päivässä.
• Ilmainen vaihto ja palautus.

HUOM! Verkkokaupan tuotteet päivittyvät ajoittain eli tarjolla on nyt runsaasti uusia tuotteita kuin mitä kesän kampanjan aikana oli.

Tästä linkistä pääset ostoksille niin, että tilaus kirjautuu MÄNRA-tiimille suoraan

Jos menet TueTiimiä-sivustolle muuta kautta tilaamaan, on tilausta varten tarvittava tiimitunnus: MÄNRA

MänRan lippis

Voit tukea maneesiremonttia ostamalla laadukkaan, hyvin istuvan lippiksen. Saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa ja yksi säädettävä koko.

Lippistä koristaa varainkeruuseen www.maro.fi suunnittelema oma logo, jossa taustalla maneesia kuvastavat viivat ja edessä MänRan logosta tuttu ratsukko. Tämä neutraali hevoskuva sopii siis kaikkeen menoon oikein hyvin. Tästä lippis heppatallille, kisoihin tai muuten vain arkiseen käyttöön.

Hinta on 20€ ja tilauksen voi tehdä seuran sähköpostiin mantsalan.ratsastajat@gmail.com. Pääsääntöisesti lippikset on noudettavissa Mäntsälän ratsastuskoululta, jossa niitä voi myös sovittaa.

Yrityksille ja yhteisöille: mainospaikka maneesissa

MänRa tarjoaa mainostilaa omistamassaan ratsastusmaneesissa Mäntsälän ratsastuskoululla, osoitteessa Kuokkamaantie 13 (Liljendal).