Mäntsälän Ratsastajat ry

Mäntsälän Ratsastajat ry (MänRa) täyttää 40 -vuotta. Seura perustettiin vuonna 1978 ja jäseniä sillä oli vuoden 2016 lopussa 176. Ratsastustoimintaa varten on Mäntsälän kunta vuokrannut yhdistykselle Liljendalin tilan, jossa ratsastuskoulutoimintaa hoitaa yksityinen yrittäjä.

MänRa on aktiivisesti toimiva seura. Kilpavalmennusta järjestetään säännöllisesti. Vuonna 2016 yhdistys järjesti yhdet esteratsastuskilpailut sekä neljät kouluratsastuskilpailut, joissa oli yhteensä liki 250 starttaavaa ratsukkoa. Näistä lähes puolet oli MänRa:n edustajia. Omien kilpailujen lisäksi ovat seuran jäsenet kilpailleet menestyksekkäästi myös muissa kilpailuissa. Vuosittain ratkotaan sekä seuramestaruudet että valitaan vuoden juniori.

Kilpailutoiminnan lisäksi seura järjestää luento- ja koulutustilaisuuksia ja muita harrastukseen liittyviä tapahtumia.

Mäntsälän Ratsastajat on kiinnostunut kehittämään seuratoimintaansa ja se oli yksi kolmesta ratsastusseurasta, jotka valittiin mukaan Ratsastajainliiton vuoden mittaiseen valtakunnalliseen seurakehittämisvalmennukseen vuonna 2012.

Seuran visiona on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja -tietoutta sekä laajentaa harrastajien piiriä. Seuratoiminnan tavoitteena on lisätä nuorisotoimintaa ja talliyhteistyötä sekä luoda ja vaalia hyvää ilmapiiriä ja yhteishenkeä. Tutustu MänRa:n toimintalinjaan.


Mäntsälän Ratsastajat toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan sekä harrastamaan että seuratoimintaan!

Tutustu seuran sääntöihin ennen jäsenhakemuksen täyttämistä