Mäntsälän Ratsastajat ry

Mäntsälän Ratsastajat ry (MänRa) täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Seura perustettiin vuonna 1978 ja jäseniä sillä on tällä hetkellä 128.

MänRan toimintalinjan mukaisesti seuran visiona on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja –tietoutta sekä laajentaa ratsastusurheilun piiriä. Seura tarjoaa jäsenille hyvätasoista opetus- ja harrastustoimintaa ratsastuksen parissa. Jäsenille järjestetään kilpailutoimintaa ym. tapahtumia sekä erilaisia etuuksia ja esim. alennuksia paikallisilta yhteistyökumppaneilta.

Ratsastustoimintaa varten on Mäntsälän kunta vuokrannut yhdistykselle Liljendalin tilan, jossa ratsastuskoulutoimintaa hoitaa Mäntsälän Ratsutila Oy.

MänRan toimintalinja 2018

MänRan säännöt

Toimintasuunnitelma 2019

MänRa esite 2018

Hallitus 2018

MänRan hallitukseen kuuluu vuonna 2018 puheenjohtaja ja kuusi jäsentä. Puheenjohtajana toimii Maarit Kaukua-Vertanen, varapuheenjohtajana Tuula Salokangas ja sihteerinä Nina Nikkinen. Muut jäsenet ovat Carita Vähäkangas, Emmi Iivonen, Mervi Iivonen sekä Janita Vuori. Hallitus kutsui kesällä 2018 mukaan toimintaan hallituksen ulkopuolelta Minna Koiviston hoitamaan tiedottajan tehtäviä. Hallituksen yhteystiedot.

Hallitus 2019

MänRan syyskokous valitsi puheenjohtajaksi Tuula Salokankaan ja jäseniksi Maarit Kaukua-Vertasen, Nina Nikkisen, Minna Koiviston, Johanna Hannulan, Anu Ylä-Pietilän ja Jenna Huovisen. Varajäseniksi valittiin Taru Salonen ja Sanna Perttula.

Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen. Sitä ennen kannattaa tutustua seuran sääntöihin, toimintalinjaan sekä jäsentietojen käsittelyyn (linkit tällä sivulla). Lisätietoja saat seuran sihteeriltä Nina Nikkiseltä, sihteeri(at)mantsalanratsastajat.com. Jos haluat erota seurasta, voit ilmoittaa siitä vapaamuotoisesti samaan osoitteeseen.

Mäntsälän Ratsastajat ry toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan sekä harrastamaan että seuratoimintaan!

Jäsenhakemus

Jäsenmaksut ja jäsenedut

GDPR

25.5.2018 alkaen on voimassa EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) . Sen tarkoituksena on parantaa EU-kansalaisten henkilötietojen suojaa. Henkilötietoja ovat tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa., esim. nimi, henkilötunnus, ikä, osoite ja puhelinnumero. Tarkempaa tietoa löydät alla olevista linkeistä.

Jäsentietojen käsittely

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Kilpailuihin osallistuvan tietojen käsittely