Mäntsälän Ratsastajat ry

MänRa on avoin ja elinvoimainen seura, joka huomioi tasapuolisesti kaikenikäiset ja eri tavalla ratsastuksesta ja hevosista kiinnostuneet jäsenet.

Mäntsälän Ratsastajat ry (MänRa) on perustettu vuonna 1978 ja sen jäsenmäärä vaihtelee 130-150 välillä.

Seuran tarkoituksena on lajin harrastustoiminnan ja ratsastusurheilun edistäminen niin, että mahdollisimman monella lapsella, nuorella ja aikuisella on tilaisuus saada ratsastuksesta iloa harrastuksena, kuntoliikuntana, seuratoimintana ja urheiluna sekä harraste- että kilpailutasolla. Lue lisää seuran arvoista, toiminnan periaatteista ja käytännön toiminnasta alla olevista toimintalinjasta ja toimintasuunnitelmasta.

Ratsastustoimintaa varten on Mäntsälän kunta vuokrannut yhdistykselle Liljendalin tilan, jossa ratsastuskoulutoimintaa hoitaa Mäntsälän Ratsutila Oy.

MänRan toimintalinja 2019 - 2021

MänRan säännöt

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintakertomus 2018

MänRa esite 2018

Hallitus 2019

Seuran puheenjohtajana toimii Tuula Salokangas ja varapuheenjohtajana Minna Koivisto. Sihteerin sekä jäsensihteerin tehtäviä hoitaa Nina Nikkinen. Rahastonhoitajana on Anu Ylä-Pietilä ja tiedottajana Minna Koivisto. Muut hallituksen jäsenet ovat Maarit Kaukua-Vertanen, Johanna Hannula ja Jenna Huovinen. Varajäseniä ovat Taru Salonen ja Sanna Perttula.

Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen SRL:n sivuilla. Mikäli SRL:n lomake ei jostain syystä toimi, voit täyttää sen sijasta MänRan oman lomakkeen. Liittymällä seuran jäseneksi olet automaattisesti myös SRL:n jäsen ja saat myös Ratsastajainliiton edut. Katso lisätietoja SRL:n sivulta.

Tutustu myös seuran sääntöihin, toimintalinjaan sekä jäsentietojen käsittelyyn (linkit tällä sivulla). Lisätietoja saat seuran sihteeriltä Nina Nikkiseltä, sihteeri(at)mantsalanratsastajat.com. Jos haluat erota seurasta, voit ilmoittaa siitä vapaamuotoisesti samaan osoitteeseen.

Mäntsälän Ratsastajat ry toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan sekä harrastamaan että seuratoimintaan!

Hae jäseneksi ensisijaisesti tällä SRL:n lomakkeella

Jos SRL:n linkki ei toimi, voit käyttää myös MänRan jäsenhakemusta

Jäsenmaksut ja jäsenedut

GDPR

25.5.2018 alkaen on voimassa EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) . Sen tarkoituksena on parantaa EU-kansalaisten henkilötietojen suojaa. Henkilötietoja ovat tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa., esim. nimi, henkilötunnus, ikä, osoite ja puhelinnumero. Tarkempaa tietoa löydät alla olevista linkeistä.

Jäsentietojen käsittely

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Kilpailuihin osallistuvan tietojen käsittely