Mäntsälän Ratsastajat ry

Mäntsälän Ratsastajat ry (MänRa) perustettiin vuonna 1978 ja jäseniä sillä on tällä hetkellä noin 130.

MänRan toimintalinjan mukaisesti seuran visiona on edistää ratsastusurheilua, kohottaa jäsentensä ratsastustaitoa ja –tietoutta sekä laajentaa ratsastusurheilun piiriä. Seura tarjoaa jäsenille hyvätasoista opetus- ja harrastustoimintaa ratsastuksen parissa. Jäsenille järjestetään kilpailutoimintaa ym. tapahtumia sekä erilaisia etuuksia ja esim. alennuksia paikallisilta yhteistyökumppaneilta.

Ratsastustoimintaa varten on Mäntsälän kunta vuokrannut yhdistykselle Liljendalin tilan, jossa ratsastuskoulutoimintaa hoitaa Mäntsälän Ratsutila Oy.

MänRan toimintalinja 2018 (päivitetään alkuvuodesta 2019)

MänRan säännöt

Toimintasuunnitelma 2019

MänRa esite 2018

Hallitus 2019

Seuran puheenjohtajana toimii Tuula Salokangas ja varapuheenjohtajana Minna Koivisto. Sihteerin sekä jäsensihteerin tehtäviä hoitaa Nina Nikkinen. Rahastonhoitajana on Anu Ylä-Pietilä ja tiedottajana Minna Koivisto. Muut hallituksen jäsenet ovat Maarit Kaukua-Vertanen, Johanna Hannula ja Jenna Huovinen. Varajäseniä ovat Taru Salonen ja Sanna Perttula.

Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen. Sitä ennen kannattaa tutustua seuran sääntöihin, toimintalinjaan sekä jäsentietojen käsittelyyn (linkit tällä sivulla). Lisätietoja saat seuran sihteeriltä Nina Nikkiseltä, sihteeri(at)mantsalanratsastajat.com. Jos haluat erota seurasta, voit ilmoittaa siitä vapaamuotoisesti samaan osoitteeseen.

Mäntsälän Ratsastajat ry toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan sekä harrastamaan että seuratoimintaan!

Jäsenhakemus

Jäsenmaksut ja jäsenedut

GDPR

25.5.2018 alkaen on voimassa EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) . Sen tarkoituksena on parantaa EU-kansalaisten henkilötietojen suojaa. Henkilötietoja ovat tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa., esim. nimi, henkilötunnus, ikä, osoite ja puhelinnumero. Tarkempaa tietoa löydät alla olevista linkeistä.

Jäsentietojen käsittely

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Kilpailuihin osallistuvan tietojen käsittely