Jäsenmaksut 2019

SRL:n jäsenmaksusta 50% alennus 1.9. - 31.12.2019 väliseksi ajaksi

Alennus koskee vuoden 2019 jäsenyyttä ja SRL:n jäsenmaksuosuutta. Seuran jäsenmaksuosuus pysyy samana. Seuran jäsenmaksut ovat siis loppuvuoden 2019 ajan seuraavat:

Täysjäsen

Seniori 67€ -> loppuvuoden 2019 ajan 40€
Juniori 57€ -> loppuvuoden 2019 ajan 33,50€

Perhejäsen

Seniori 37€ -> loppuvuoden 2019 ajan 23,50€
Juniori 32€ -> loppuvuoden 2019 ajan 20,25€

Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan. Edut muuten samat, mutta perhejäsen ei saa omaa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia.

Kannatusjäsen

Kannatusjäsen 22€

Kannatusjäsenellä ei ole SRL:n jäsenetuja eikä hänellä ole äänioikeutta seuran kokouksissa. Kannatusjäsen voi muuten osallistua seuran toimintaan.

Jäsenedut

Mäntsälän Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura. Liittymällä seuran jäseneksi, olet samalla SRL:n jäsen ja saat näin myös kaikki liiton tarjoamat edut. Tutustu jäsenetuihin SRL:n sivuilla.
MänRan jäsenetuna seura palauttaa kilpailulupamaksun jäsenelle D-luvasta ylöspäin, mikäli jäsen on kilpaillut ko. tasolla vuoden aikana saaden kaksi hyväksyttyä suoritusta. Hyväksytyt suoritukset tulee olla kilpailuluvan tason mukaisista kilpailuista, kts. https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/

Palautus voidaan maksaa heti hyväksyttyjen suoritusten jälkeen, kuitenkin viimeistään kuluvana vuonna. Jäsenen tulee itse hakea palautusta seuran hallitukselta. Hakemuksessa tulee ilmetä ne tulokset, joiden perusteella palautusta haetaan sekä tilinumero. Hakemus lähetetään seuran sähköpostiosoitteeseen mantsalan.ratsastajat (at) gmail.com