Mäntsälän Ratsastajat ry

MänRa on avoin ja elinvoimainen seura, joka huomioi tasapuolisesti kaikenikäiset ja eri tavalla ratsastuksesta ja hevosista kiinnostuneet jäsenet.

Mäntsälän Ratsastajat ry (MänRa) on perustettu vuonna 1978 ja sen jäsenmäärä oli vuoden 2021 lopussa 118.

Seuran tarkoituksena on seuratoiminnan ja ratsastusurheilun edistäminen niin, että mahdollisimman monella lapsella, nuorella ja aikuisella on tilaisuus saada ratsastuksesta iloa harrastuksena, kuntoliikuntana, seuratoimintana ja urheiluna sekä harraste- että kilpailutasolla. Lue lisää seuran arvoista, toiminnan periaatteista ja käytännön toiminnasta alla olevista toimintalinjasta ja toimintasuunnitelmasta.

Ratsastustoimintaa varten on Mäntsälän kunta vuokrannut yhdistykselle Liljendalin tilan, jossa ratsastuskoulutoimintaa hoitaa itsenäisenä yrittäjänä Hannulan Ratsutila.

MänRan toimintalinja 2020 - 2022

MänRan säännöt

Toimintasuunnitelma 2023

Toimintakertomus 2022

Toimintakertomus 2021

MänRa-esite

Hallitus

Hallituksen puheenjohtajana toimii Anu Ylä-Pietilä. Hallituksen kokoonpanon, tehtäväjaon ja yhteystiedot löydät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen SRL:n sivuilla. Liittymällä seuran jäseneksi olet automaattisesti myös SRL:n jäsen ja saat myös Ratsastajainliiton edut. Katso lisätietoja SRL:n sivulta.

Tutustu myös seuran sääntöihin, toimintalinjaan sekä jäsentietojen käsittelyyn (linkit tällä sivulla). Lisätietoja saat seuran jäsensihteeriltä Taru Saloselta, sihteerimanra(at)gmail.com. Jos haluat erota seurasta, voit ilmoittaa siitä vapaamuotoisesti samaan osoitteeseen.

Mäntsälän Ratsastajat ry toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan sekä harrastamaan että seuratoimintaan!

Hae jäseneksi tällä SRL:n lomakkeella

Jäsenmaksut ja jäsenedut

GDPR

25.5.2018 alkaen on voimassa EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) . Sen tarkoituksena on parantaa EU-kansalaisten henkilötietojen suojaa. Henkilötietoja ovat tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa., esim. nimi, henkilötunnus, ikä, osoite ja puhelinnumero. Tarkempaa tietoa löydät alla olevista linkeistä.

Jäsentietojen käsittely

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Kilpailuihin osallistuvan tietojen käsittely