Kilpailut 2022

Toukokuun kisoissa on kaksi tuomaria (max. 80 lähtöä) ja tuttujen helppo C, B ja A -luokkien lisäksi on nyt myös suomenhevosille oma luokka HeB. Lämpimästi tervetuloa kisaamaan Mäntsälän ratsastuskoululle!

Kevään 2022 kilpailupäivät:


Kevään kilpailuja on tukemassa www. herkkutilan.fi

Heidän juustoherkkujaan löytyy sekä buffasta että palkintokasseista. VIelä ehdit siis toukokuun kisoihin maistelemaan!

Herkkutilan on suomalainen perheyritys, joka tuo makuelämyksiä maailmalta. Valikoimista löytyy juustoja, majoneeseja ja antipasti-herkkuja.

Herkkutilan tekee myös hyväntekeväisyyttä mm. tukien lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Ihan mahtavaa! Lue lisää heidän sivuiltaan.

Lähtölistat julkaistaan viimeistään kaksi päivää ennen kisoja tällä sivulla ja KIPAssa.

Kilpailuohjelmat löydät SRL:n sivuilta pl. RK Special 2007

Kilpailupaikka: Mäntsälän ratsastuskoulu, Kuokkamaantie 13, 04600 Mäntsälä.

HUOM! Googlemaps tuo sinut perille oikeaa reittiä, kun syötät osoitteen Kuokkamaantie 13. Jos laitat "Mäntsälän ratsastuskoulu" ohjaa se sinut väärää tietä!

Pihakartta

Osallistumisen peruutus

Peruuttaminen hoidetaan seuraavasti:

  • ilmoittautumisaikana kilpailija peruu itse suoraan KIPAssa. Kilpailijan maksamat maksut palautuvat KIPAssa takaisin kilpailijalle, kun kilpailun tulokset on kilpailun jälkeen viety Kipaan.
  • ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta 24 h ennen kilpailun alkamista peruutus tehdään ilmoittamalla siitä seuralle numeroon 045 7831 9979. MänRa tekee muutoksen KIPAssa/EquipeApp:ssä ja kilpailijalta peritään vain ilmoittautumismaksu 10 €.
  • Kun kilpailun alkamiseen on aikaa vähemmän kuin 24 h peruutus tulee tehdä mahdollisimman pian joko numeroon 045 7831 9979 tai ilmoittamalla siitä kisapaikalla kansliaan. Kilpailijalta peritään KIPAssa täydet maksut.