MänRan maneesiremontin varainkeruukampanjat

MänRa on kunnostanut omistamaansa maneesia viime vuosien aikana kahdesti mittavilla toimenpiteillä. Vuonna 2019 maneesin pohja uudistettiin kokonaan ja tänä vuonna eteen tuli kattopressun uusiminen ennen talven tuloa.

Seuran tulot koostuvat jäsenmaksuista, vuokratuloista sekä kilpailujen järjestämisestä, joten isoimmat korjaushankkeet on rahoitettava enimmäkseen lainarahalla. Kulujen kattamiseksi käynnistää MänRa erilaisia varainkeruukampanjoita.

Tukesi on meille erittäin tärkeää, olitpa sitten yksityishenkilö, yritys tai muu taho. Kiitämme jo etukäteen kaikesta avusta ja osallistumisesta.

MänRan lippis

Voit tukea maneesiremonttia ostamalla laadukkaan, hyvin istuvan lippiksen. Saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa ja yksi säädettävä koko.

Lippistä koristaa varainkeruuseen www.maro.fi suunnittelema oma logo, jossa taustalla maneesia kuvastavat viivat ja edessä MänRan logosta tuttu ratsukko. Tämä neutraali hevoskuva sopii siis kaikkeen menoon oikein hyvin. Tästä lippis heppatallille, kisoihin tai muuten vain arkiseen käyttöön.

Hinta on 20€ ja tilauksen voi tehdä seuran sähköpostiin mantsalan.ratsastajat@gmail.com. Pääsääntöisesti lippikset on noudettavissa Mäntsälän ratsastuskoululta, jossa niitä voi myös sovittaa.

Yrityksille ja yhteisöille: mainospaikka maneesissa

MänRa tarjoaa mainostilaa omistamassaan ratsastusmaneesissa Mäntsälän ratsastuskoululla, osoitteessa Kuokkamaantie 13 (Liljendal).